Meistä

 

Promotheus on sisältösivusto, joka tarjoaa vierailijoille uusimmat tarjouslehdet ja alennukset johtavilta vähittäismyyjiltä. Tavoitteenamme on helpottaa sinua selailmaan tarjouskampanjoita, jotka kaikki löytyvät kätevästi yhdestä paikasta. Promotheus tarjoaa säännöllisesti ja ajallaan laajan valikoiman satoja nykyisiä tarjouslehtiä maan tunnetuimmilta vähittäismyyjiltä, suurista ketjuista pienempiin erikoistuneisiin kauppoihin. Voit vertailla kaikkia saatavilla olevia tarjouksia ja alennuksia sekä etsiä tiettyjä tuotteita, hyödykkeitä ja sinua kiinnostavia brändejä. Mahdollistamme sinulle hyvin informoituneena kuluttajana tehokkaan valinnan edullisimman tarjouksen ja säästät sekä rahaa että aikaa.

Jotta mikään tarjous tai alennus ei jää huomaamatta ja sinulla on aina ajantasaiset tarjoukset käden ulottuvilla, lataa Promotheus-sovellus matkapuhelimeesi tai tablettiisi, saatavilla Androidille ja iOS:lle. Lisätietoja siitä löydät täältä.

 

Tekijöistä

Opportunus perustettiin vuonna 2012 Tšekin tasavallassa. Sen ensimmäinen tuote oli Kompas Slev -verkkosivusto, minkä jälkeen lanseerattiin lisää verkkosivustoja. Tänään yritys toimii digitaalisilla markkinoilla yli 60 maassa kuudella mantereella ja hallinnoi lähes kahta sataa verkkosivustoa ja sovellusta. Lähes sata työntekijää keskittyy kauppojen, tarjouslehtien ja alennuskampanjoiden tiedon hankkimiseen ja tarjoamiseen loppuasiakkaille, mukaan lukien tieto myymälöiden sijainnista, osoitteista, aukioloajoista tai yksittäisten tuotteiden hinnoista. Verkkosivustomme ja sovelluksemme palvelevat ensisijaisesti loppuasiakkaita heidän ostospäätöksissään, säästäen heidän aikaa ja rahaa. Kuitenkin rikas tietokantamme kaupoista, tuotteista ja alennuskampanjoista hyödynnetään myös B2B-kumppaneiden, kuten suurten mediayritysten, toimesta. Tietokannastamme peräisin olevat tiedot toimivat sisältönä heidän lukijoilleen, samoin kuin verkkosivustomme helpottavat heidän ostoksiaan. Yksi tarjoamamme B2B-innovaatio on ecPaper, työkalu interaktiivisten katalogien luomiseen. Se on suunniteltu ensisijaisesti yrityksille, jotka haluavat tarjota tuotteitaan tehokkaasti ja vuorovaikutteisesti verkossa. Lisätietoja Opportunuksesta saat käymällä verkkosivustolla opportunus.cz.

 

Yhteystiedot

Opportunus s.r.o.
Praha 7, U Uranie 1583/23, 17000, Czech Republic
[email protected]
https://opportunus.cz